Saturday, 22 August 2015

HELLO ?


Assalamualaikum and Hello ,


I checked my last post was on 2012 so yeah. It was my 'diary' before but yeah. People changed.
SO here I am writing.



Okay Hi.
Haritu my friend told me that 'sekarang kan tengah cuti, Kak Ngah tulislah blog.'
Disebabkan dia syahdu tengok aku mereput keseorangan selama 3 bulan ni but then aku macam eeee malas lah.



Akhirnya, hasil pereputan yang menyebabkan cendawan tumbuh melata dengan jayanya,
so aku pun decide, why not ~



Maybe aku boleh share life experience aku.
Bagi adik-adik nak tulis borang UPU ke ,
Bagi adik-adik yang nak ambil tahu pasal Law UKM ke kan
Bagi adik-adik yang nak tahu tips langgar bahu kat universiti ke kan
Mungkin berguna siapa tahu !



Myb I can give my 2 cents on some issues kan, maybe

So doakan lah aku tak hangat-hangat tahi ayam dan sentiasa istiqamah :)


No comments:

Post a Comment