Thursday, 10 May 2012

# short post



okay , eventually memang dah nampak dah sarang cik lelabah kat blog aku ni .
beranak pinak dah ouh . dulu anakanak dia kecikkecik je lagi .
sekarang siap produce cucu ahh pulak . produktif nya lahh .



anyway , takde ape pun nak nag sampai lenguhlenguh jari jemari ni haa .
just nak cakap yang aku tengah exam , ngahahaha .
paper chemistry bapak ahh kejam , taknak langsung tolong aku .
dia suka agaknya tengok muka aku blur nak jawab dia .
tak baik sungguh , rasa nak sepaksepak lajulaju je .



nanti lah nag lamalama , nak karaoeke kejap .
BYE