Wednesday, 31 October 2012

Restu Ilmu .



So, sekarang tengah tengok cerita Julia and curi masa sikit . Lepasni nak sambung study . 4 days left sebelum aku nak perah segala yang ada dalam kepala hotak aku ni haa .


31.10.2012


Tadi ada Majlis Restu Ilmu and terkezutt aku nyah sebab takde setitisss air mata yang berharga ni mengalir . Aku pun tak tahu kenapa lah . Maybe sebab aku taknak flashback all the memories . Aku taknak sedih . Bila Fiqri cakap pasal memories semua sumpah sebak weh , tapi aku ni jenis air mata mahal . heee :D

Btw , memang terkejut ahh segala beruk . Sebab ? Muadzin Kamal menangis . Haziq Safri menangis . Iman Johan menangis . Datu Wan menangis . Ini luar biasa . Yang paling aku tak sangka is Muadzin . Aku nampak dia menangis tiga kali okay I repeat tiga kali depan mata aku . Muka macam baby tak dapat mainan pun ada . Macam kena tolak jatuh buai pun ada . Kesiannya tengok , macam baby . Tak sangka ego setinggi Everest pun menangis . Aku tau kau rindu aku nanti kan Mojin :)



 Syamirul menangis tapi tu perkara biasa :)


Now , aku tak fikir sangat pasal SPM sebab aku tahu it will come and it will end .
Aku cuma fikir rindunya segala memories aku . Rindu sangat . Sangat .

Guys , I lapp youuu muchmuch sampai tak terdaya nak lap :')



Thursday, 10 May 2012

# short post



okay , eventually memang dah nampak dah sarang cik lelabah kat blog aku ni .
beranak pinak dah ouh . dulu anakanak dia kecikkecik je lagi .
sekarang siap produce cucu ahh pulak . produktif nya lahh .



anyway , takde ape pun nak nag sampai lenguhlenguh jari jemari ni haa .
just nak cakap yang aku tengah exam , ngahahaha .
paper chemistry bapak ahh kejam , taknak langsung tolong aku .
dia suka agaknya tengok muka aku blur nak jawab dia .
tak baik sungguh , rasa nak sepaksepak lajulaju je .



nanti lah nag lamalama , nak karaoeke kejap .
BYE