Friday, 2 December 2011

worst day

TODAY IS ONE OF MY WORST DAY !
*means ada yang laen yang worst jugakk , mybe lagy worst kot !




Let's begin MY story .



alkisah pada jam 2.13 petang ,
si kawan ini mengajak diriku keluar ,
baiklah .
grungrenggrunggreng .
set , McD Damansara !!




jam 3.13 petang ,
bersiapsiap pakai underwear bagai sambil chatting ,
3.30 bergerak meninggalkan facebook ,
3.35 bergerak menuju kereta dan whosshhh ,
tiba di mcD .






tunggu, text, tunggu , text, tunggu , text dan text dan tunggu .
dan
tunggu lagi , text lagi , tunggu lagi  , text lagi, tunggu lagi , text lagi dan text lagi  dan tunggu lagi .






call masukk !



blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblah
*sambil keluar mcD 







wow , beznye , i salah mcD youhhhhh !!!




i mean , kami salah , ini salah kami .
bukan pekerja mcD mahupun orangorang yang bergelak ketawa di mcd .
mereka tidak berdosa !
-.-''





aku dengan badak yang slumber jalan sampai shell ,
mcd si kawan ni pon sebelah shell .




apa kes mcD nak buat semua branch dia dekat shell ?
kan aku dah malu , kan kan .



dah laa lama nak mampuih aku duduk buat muka bodoh sorangsorangg .
lepastu kuar takkan kembali pulakk tuhh .



tak pergi order apa pun ,
haishh , malumalumalu .
ramai pulakk tuh .




konon sambil cakap tepon , aku blah laaaaa , KONON je lahh .



lepastu call mak aku suh amek kat shell .
berpeluh gak lah sambil tunggu mak aku nak datang ,



si abang burger pulak asyik usha je .
ntahntah die ingt ape ntah kan .
macam kena tinggal balak tepi jalan je . kehkehkeh .




takpee, life must go on .
aku rasa nak penumbuk maut kawan aku tuh .



sri damansara ngan damansara damai , kan jauh tuuu ?


ape benda entah -.-







haaaa, ni lahh shell tu , bayangkan , aku yang dah penat meleleh air mata air tunggu kat sini , sorangsorang !!




MCD , SEMUA SALAH KAU .
LAGILAGI SEBELAH SHELL !





kau tau tak bangla kat shell tu asyik pandang aku ,
haaaaaaa ,
aku rasa nak lempang kirikanankanankiri je , haih .





xoxo,


NO VAMPIRE ALLOWED



No comments:

Post a Comment