Wednesday, 30 November 2011

kisahDongeng !




well, aku agree sesangat lah ngan lirik ni .
do human being sekarang ni , accept people by the way they are or by appearance huh ?


*musykill satttt






disebabkan beberapa human being ni , ramai orang yang rasa dirinya tak sempurna ,


rasa down..
takde keyakinan diri ..
feeling pathetic ..



bukan tak bagus dorang nak ubah diri dorang yang terkurang tu , tapi kan ,
KALAU lahh kan
KALAU lahh ......






can you guys accept all these people just the way they are ?


bolehh tak ?



yang gemuk mesti kurus ke ?
yang tak cantikk mesti pakai botox lapan-puloh-lima-dos ke ?




apa kata, accept !
belajar terima..

dengan seadanya .


kau tak boleh nak harapkan frog prince jadi prince , kan ?
in fairytale boleh lah jadi , in real life ?
adaa ?


people, bukak hati , jangan bukak mata je , okay ?


No comments:

Post a Comment