Saturday, 17 September 2011

tujuhbelasseptember

yeah, harini 17.09 , nothing special , cuma aku jadi pengapit orang je *winkwink + muka teerkebil-kebil konon cute nak mati mintak pelempang doraemon . korang takde kan ? *bangga diri ni , astaghfirullahalazim . kenduri dia dekat ngan padang and dekat ngan rumah orang and kat atas jalan raya depan tuan punya rumah . pelamin semua dalam rumah tuan punya rumah jugak . nanti aku kahwin , insyaallah aku buat dekat dalam rumah aku and kenduri dekat atas jalan tar depan rumah aku yang dekat jugak dengan padang budakbudak buat onar . okay ?
korang faham kan ? bila dah summarize sikit, majlis ni di Taman Guru, Kuantan .


pengantin tu of coz bukan aku sebab aku berkerah tenaga tangan aku ni mengipasngipas orang walaupun hakikat sebenarnya aircond dah tercokoh kat situ . MOTIF ? aku pun taktahu, dah adat, kita pon ikot je lah . kalau aku, aku pun nak orang kipaskan aku nnti , tak kira ahh aku duduk dalam igloo ke hapee ke , skali seumur hidup je pon . nanti orang tanya aku "kau hadoo?" , aku nak jawab apa pulak kan , so , layan je lahh .



jap, minggu depan aku ada kem bersepadu@TANGO . kat pekan je haaa , nama glamer kan ? TANGO tu short form for Tanjung Gosong je . oke, dah tak glamer . kem ni semua form4 sbp pahang, i repeat PAHANG je yang terlibat, terbabit, dan tersabit . tiada kaitan bagi orang utara, selatan, mahupun korea selatan . so, tolong jangan frust tertonggek macam katak nak kena bedah sebab kitaorang nak bedah dorang tak lama lagi dalam LAB *geli lahh shial bedah katak. macam excited tapi macam malas .



esok aku nak jejakkan kaki pulak kat rumah , kat tempat asalnya air liur basi aku meleleh 2liter setiap malam . aku memang rajin buat peta geografi . sebab tu geografi aku A . aku nak tepuktepuk buntut kucing hitam aku yang tua tapi sexy mengancam meletup kebabooom tu . biar dia rasa sikit . yang tak bestnya , isnin KEMBALI PULANG . ke ?






SHAH PEKAN T.T




macam apabendaentah, dah lah homework taksiap lagi sebab aku malas nak buat . exam 2 minggu lagi . sungguh, aku pelajar yang amat cemerlang, gemilang, lagi terbilang . terharu betul ngan ayatayat ciptaan pak lah , "cemerlang,gemilang,terbilang" and aku one of it . -.-


dahlah, ngantuk makkk , i tidoqq dulu , goodnyte, Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment